Julia Roberts: Nick Nolte elbűvölő és kedves is tud lenni, de alapvetően nagyon undorító

GettyImages-168599751
2022.11.12. 20:13
Mindketten hibásak voltunk, de már nincs köztünk harag – mondta Nick Nolte. A színészt új filmje promója közben szembesítették azzal, hogy egykori kollégája, Julia Roberts egy interjúban azt mondta róla, hogy nagyon undorítóan viselkedett a forgatásokon.

Julia Robertsszel való, három évtizeddel ezelőtti konfliktusáról beszélt Nick Nolte a legújabb, Rittenhouse Square című filmjével kapcsolatos interjúban. A két színész A zűr bajjal jár című 1994-es filmben játszott együtt, amelynek forgatását jelentősen megnehezítette, hogy nem jöttek ki valami jól egymással.

Attól a perctől fogva, hogy először találkoztunk, megkeserítettük egymás életét, és idegesítettük a másikat. Ugyanakkor teljesen elbűvölő és kedves is tud lenni, de alapvetően nagyon undorító

– fogalmazott akkoriban Julia Roberts.

A színésznő nyilatkozatával Nick Nolte-t az új filmjével kapcsolatos interjú közben szembesítették, és arra a kérdésre, hogy azóta beszéltek-e Robertsszel, és elásták-e a csatabárdot, a színész azt felelte, hogy nem, de ez már mind a múlté.

Abszurd volt, amin keresztülmentünk. Részben az én hibám is volt, részben az övé. Julia a film forgatásának kezdetekor ment férjhez, és ez volt az egyik dolog, amit rossz irányból közelítettem meg

– mondta a 81 éves színész a New York Post beszámolója szerint.

Mint megírtuk, októberben töltötte be 55. születésnapját Julia Roberts, akiről az egykori amerikai elnök, Barack Obama korábbi tanácsadója, Zara Rahim a Twitter-oldalán osztott meg egy HISTORYTalks-interjúrészletet. A beszélgetésre még szeptemberben került sor, amikor a színésznő egész érdekes információkat árult el a születésével kapcsolatban.

A felvételen a színésznő arról számolt be, hogy a szülei nem tudták kifizetni a születésével járó kórházi költségeket, azonban Martin Luther King családja kisegítette őket. 

(Borítókép: Julia Roberts és Nick Nolte 1994-ben. Fotó:  Touchstone Pictures / Getty Images)