18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ultrakínos bimbóvillantással érkezett Gabriela Spanic a TV2 műsorába

EVA 9817
2022.11.19. 20:27
Majoros Péter után – még ha nem is szándékosan – szombat este a Dancing with the Stars sztárvendége, Gabriela Spanic is mellbimbót villantott élő adásban.

Úgy tűnik, lassan hagyomány lesz a TV2 műsoraiban a bimbóvillantás, a Sztárban sztár leszek! után ugyanis most a Dancing with the Stars egyik zsűritagja is többet mutatott magából, mint szükséges. Az már eddig sem volt titok, hogy Gabriela Spanic az utolsó két adásra visszatér a produkcióba, ilyen belépőre viszont nagy valószínűséggel senki nem számított.

A telenovellasztárra sikerült a stylistoknak egy olyan ruhát adniuk, ami a hatalmas melleit már eleve alig takarta, miután pedig levonult a lépcsőn, hogy felsorakozzon a többi zsűritag mellé, konkrétan

kibukott a mellbimbója a pántos felsőrészből.

Az ember lánya ilyenkor gyorsan a képernyő sarkába pillant, ahol persze továbbra is 12-es karika virít, majd elgondolkodik: vajon tényleg nincs senki a vezérlőben, aki ezt észrevenné, és legalább a közeli képeket prezentáló kamerákat ilyen esetben kiiktatná az adásból, amíg szerencsétlen nőnek szólnak, hogy igazítsa már meg a felsőjét? 

A jelenetet (amelyről a feltöltött videót egy kis idő elteltével utólag módosították, kitakarva, ami nem odavaló) itt nézheti vissza:

A színésznő egyébként a napokban egy villáminterjút is adott az Indexnek, amit itt talál.

(Borítókép: TV2)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport