Tom Cruise tönkrevágta egy BBC-sorozat forgatását a helikopterével

2022.11.20. 15:30
Tom Cruise ingázása Nagy-Britanniában zavarja a BBC Hívják a bábát című drámájának forgatását, állítja Jenny Agutter színésznő egy új interjúban.

Tom Cruise folyton meghiúsítja a forgatásunkat azzal, hogy a helikopterével pont ott száll le, ahol forgatunk – mondta a 69 éves színésznő, Jenny Agutter.

A Top Gun sztárja, akinek szakszolgálati engedélye van, az angliai Surrey-ben, a Hívják a bábát forgatása felett repült a helikopterével, ami elég nagy felfordulást okozott, miközben a stáb megpróbált jeleneteket forgatni – írja a New York Post.

A Julienne nővért alakító Jenny Aguttert megkérdezték, hogy nem beszélne-e Cruise-zal a helikopteres szokásairól, mire nevetve azt mondta, majd közli a színésszel:

Elnézést, Tom, de nézd, épp filmezni próbálunk. Nem tudom, te hogy vagy vele, de gyorsan tűnj el innen a helikoptereddel!

Cél a világűr

Tom Cruise-tól nem idegen az égbolton való cirkálás. Annyira fürge a levegőben, hogy a Mission Impossible-filmekben saját kaszkadőrmutatványairól ismert.

Mindig is úgy hittem, hogy van valami, amit én is meg tudok csinálni, és szerettem volna ezt a művészeti formát előmozdítani. Azon gondolkodtam, hogyan tudnám a közönséget belemeríteni egy filmbe ilyen akcióval, és hogyan tudnám őket szórakoztatni

– mondta a 60 éves színész az idei cannes-i filmfesztiválon, részletezve a kockázatvállalás iránti megszállottságát.

Saját helikopterével az év elején elrepült a Top Gun: Maverick premierjére. Cruise célja, hogy ő legyen az első színész, aki a világűrben forgat filmet, méghozzá a Nemzetközi Űrállomáson.