Előkerült Berki Krisztián félretett pénze, özvegye nem férhet hozzá

DSC1896
2022.11.24. 17:07
Berki Krisztián egy nagyobb, több millió forintnyi összeget helyezett letétbe édesapjánál a halála előtt, amelyből most az apa az adósságokat fizette ki.

Korábban értesült arról a bulvársajtó, hogy Berki Krisztián súlyos adósságot hagyott maga után, amelyeket az utóbbi években halmozott fel, miközben fényűző módon élt. „Albérletben lakott, a luxusautókat bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, a sokak által irigyelt életvitele nagy része pedig reklámszerződések és céges megállapodások eredménye. Mindenki azt hitte, rengeteg pénze van, milliomos, pedig nem” – mondta korábban a Blikknek egy ismerős. 

Halála után a családtagok (édesapja, valamint özvegye, Mazsi) kezdték meg ezeknek az adósságoknak a rendezését. A Blikknek most Berki Krisztián édesanyja mondta el, hogy az édesapának sikerült rendeznie az adósságokat,

méghozzá abból a pénzből, amelyet Berki Krisztián a halála előtt helyezett el nála.

„Ügyvédi segítséggel megállapodott azokkal, akiknek a fiam tartozott, és ki is fizette őket. Volt miből, Krisztiánnak ugyanis volt egy nagyobb összegnyi félretett pénze, amit az édesapjánál tartott. Erről a felesége is tudott, de nem férhetett hozzá” – mondta az édesanya, hozzátéve: 

Bár amikor a fiam meghalt, Mazsi el akarta kérni a pénzt, de nem adtuk oda. Feri szépen a kezébe vette az ügyet, és ebből az összegből mindent elrendezett.

Az édesanya azt is elmondta, hogy egyetlen adósság még maradt egy bank felé, de azt a kölcsönt Berki Krisztián és Mazsi együtt vették fel, ezért most az özvegynek kell azt a pénzt törlesztenie. „Most már Mazsin múlik, miként rendezi a tartozást”– nyilatkozta a Blikknek Berki Krisztián édesanyja.

(Borítókép: Berki Krisztián. Fotó: Kaszás Tamás / Velvet)