Búcsúzik a Reggelitől Lakatos Márk

RTL LakatosMark21505
2022.11.24. 09:31
Nem vezeti tovább az RTL reggeli műsorát Lakatos Márk. A tévécsatorna közleménye szerint a műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. A stylist öt évig volt a Reggeli műsorvezetője.

Búcsúzik az RTL tévécsatorna Reggeli műsorának csapata műsorvezetőjüktől, Lakatos Márktól. A műsor készítői azt írták, „Márk közel 5 évig volt tagja a Reggeli csapatának és elévülhetetlen érdemei vannak, a műsor azonban folyamatosan frissül és változik, hosszabb távú stratégiájának pedig része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget”.

Ugyanakkor a stylist „színes egyéniségére, eredeti személyiségére továbbra is számít az RTL, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként”.

Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Lakatos Márknak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is

– írták sajtóközleményük végén. 

Lakatos Márk 24 óráig elérhető Instagram-bejegyzésében már utalt arra, hogy nem dolgozik tovább műsorvezetőként a Reggeliben. Követőitől arról érdeklődött, mit gondolnak, mi lenne az utolsó mondata, ha kiderülne, hogy távozik az egyik kedvenc munkahelyéről.

Új műsorvezetők az RTL-en 

Mint arról korábban beszámoltunk, végleg felhagyott a híradózással Szabados Ágnes, aki több mint nyolc éven át volt az RTL Híradó oszlopos tagja. A csatornának adott interjújában Szabados úgy nyilatkozott, azért döntött a váltás mellett, hogy „ne kelljen visszatartania a könnyeit vagy a nevetést, ha egy-egy beszélgetés során úgy adódik”.

Távozása után az RTL Híradó két új műsorvezetővel bővül. Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát, és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik leggazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is, valamint a Notre Dame leégésekor is ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Major Eszter pedig 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített.

(Borítókép: Lakatos Márk. Fotó: RTL)