Legendák érkeznek Zamárdiba

DSC9989
2022.11.28. 17:02
Az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay mellett Presser Gábor, Bródy János, Fenyő Miklós, Szikora Róbert és Demjén Ferenc is fellép a II. ZamJam Fesztiválon Zamárdiban, amelyet 2023-ban július 27. és 29. között tartanak.

Idén nyáron új rendezvénnyel bővült a Balaton körüli fesztiválok kínálata. A MOL Nagyon Balaton keretében debütált Zamárdiban a ZamJam, amelyet 2023-ban újra megrendeznek július 27. és 29. között. A fesztivál szervezői fontosnak tartják, hogy megmutassák a tónál nyaralóknak Zamárdi ismert és rejtett kincseit. A háromnapos esemény fő helyszínén jövőre is ikonikus dalok csendülnek fel élő legendák előadásában.

A nyitónapon, július 27-én a Budapest Bár érkezik sok vendégénekessel, majd ugyanezen a színpadon Bródy János fellépését a Csík Zenekar, Karácsony János és Presser Gábor közös koncertje követi.

Másnap több generáció álma válik valóra, hiszen a nyolcvanas, kilencvenes évek legnagyobb sztárjai foglalják el a színpadot. A Hungária együttes alapítójához, Fenyő Miklóshoz csatlakozik az egykor szintén hungáriás Szikora Róbert. A két legenda nagyon ritkán lép fel egy színpadon, de július 28-án Zamárdiban ez megtörténik, a házigazda pedig a korszak műsorvezető-dj legendája, B. Tóth László lesz.

A záró napon Váczi Eszter és a Quartet után Demjén Ferenc ad koncertet, majd az Earth Wind & Fire Experience by Al McKay lép fel. Jó hír, hogy ezúttal hajnal 3-ig tart nyitva a ZamJam, ahol a GetFunky és Jazzkovács a balatoni nyár legnagyobb slágereivel szórakoztatja a közönséget.

Ahogy Csákovics Gyula, Zamárdi polgármestere elmondta

Ez az első olyan esemény, amely túl azon, hogy hazai és világsztárokat vonultat fel Zamárdiban, abban is sikeres, hogy a helyi teraszok, éttermek kínálatát is színesebbé teszi.

A szervező VOLT Produkció csapatával együtt túrákat, sportversenyeket is szerveznek, például a kilátónál, a Balaton partján pedig jazzkoncertekkel, irodalmi programokkal várják a közönséget. 

További információ a www.zamjam.hu oldalon.

(Borítókép: Kaszás Tamás / Index)  • Hírek
  • Csok