Kilenc éve ezen a napon szorult össze egyszerre a világ szíve

GettyImages-85410769
2022.11.30. 06:23
Már a hír is sok filmrajongót megdöbbentett, a balesetről készült fotók bejárták az egész sajtót. Évekkel később pedig nem marad más, csak a tanulság és az emlékezet.

Paul Walker fiatalon, 40 évesen hunyt el kilenc évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon. Furcsa paradoxon, hogy a színész egy autóbalesetben vesztette életét, mivel leginkább a Halálos iramban nevezetű, autóversenyzésről szóló filmsorozatról volt ismert.

A produkcióknak hála nagy népszerűségre tett szert, ahogy a vele történtek is sokkolták a világot. Walkert elismerte a szakma, aminek jeleként jövőre, a halálának tizedik évfordulóján egy csillagot is kap majd a Hírességek sétányán.

Bár élete korai szakaszában még modellként próbált érvényesülni, később átnyergelt a filmiparba, ami – ahogy az bebizonyosodott – a lehető legjobb döntés volt. Ha szeretné tesztelni tudását Paul Walker munkásságával kapcsolatban, tippelje meg a helyes válaszokat az alábbi kérdésekre. 

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

(Borítókép: Paul Walker 2009. március 12-én. Fotó:  Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images Hungary) 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport