Harminc év után újra a királyi családdal karácsonyozhat Sára yorki hercegné

1555VK-highres
2022.11.30. 10:58
Sára yorki hercegné a hírek szerint idén karácsonykor ismét a királyi családdal együtt ünnepelhet, amire harminc éve nem volt példa.

A királyi család karácsonya minden évben egy megszokott menetrend szerint szokott zajlani, beleértve azt a hagyományt, hogy a Sandrigham-házban ünnepelnek, illetve hogy szenteste adják át egymásnak ajándékaikat. Rendszerint a família minden tagja meghívást kap a közös ünneplésre, azonban András herceg volt felesége, Sarah Ferguson, azaz Sára yorki hercegné már harminc éve nem szerepel a meghívottak listáján. Köszönhetően annak, hogy 1992-ben szétmentek András herceggel. A legfrissebb hírek szerint azonban a hercegné harminc év után idén ismét a családdal karácsonyozhat.

Egy forrás elmondása szerint András herceg, Sára yorki hercegné, illetve közös gyermekeik, Beatrix és Eugénia hercegnők fogadására készülnek a Sandrigham-birtokon. 

Andrást eltiltották a közélettől, de nem tilthatják el a családi karácsonytól. A Sandringham személyzete azt a feladatot kapta, hogy a Wood Farmot felkészítsék az egész York-család számára

– mondta a bennfentes, hozzátéve, Sára yorki hercegné harminc éven át egyedül karácsonyozott, azonban mostantól minden más lesz.

Ahogy azt a Daily Mail kiemelte, amíg II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg élt, a családi ünneplésen nem vehetett részt a hercegné, azonban úgy tűnik, III. Károly király kész változtatni ezen. 

(Borítókép: Sára yorki hercegné 2018. május 19-én. Fotó:  Gareth Fuller / POOL / AFP)