18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezekre kerestek rá idén a legtöbben a Pornhubon

2022.12.15. 20:23
A Pornhub közzétette kilencedik évértékelését, amelyben átfogóan közlik az elmúlt év nézettségi statisztikáit és az ezekből kirajzolódó trendeket.

Sajtóközleményükben kijelentik, hogy a Pornhub legnépszerűbb kereséseit gyakran a popkultúra és más világméretű események befolyásolják, és ezek közül a kifejezések közül sok nemcsak a portálon, hanem a mainstream médiában is meghatározza az elmúlt évet − írta meg a EuroNews

A Pornhub megállapításai szerint az idei trendek élén a „valóságos pornó” áll. A Reality kategória 169 százalékkal nőtt, és a Top 20 kategória közé került, míg az Amatőr kategória népszerűsége enyhén, 19 százalékkal csökkent.

Statisztikusaik elmélete szerint ahogy egyre több amatőr modell vált főállású előadóvá, videóik minősége javult, de a látogatók továbbra is igazi házi pornóélményre vágynak.

Ehhez képest a Transznemű kategória 75 százalékkal nőtt, és a hetedik legnépszerűbb kategória lett világszerte.

A Pornhub leggyakoribb keresőszava világszerte 2022-ben továbbra is a „hentai”, vagyis a japán animepornó, amelyet nagyon szorosan követett a „japán”. A top 5-ben szerepelt még a „MILF” (idősebb nő), a „leszbikus”, valamint a „pinay” (filippínó nő) kifejezések.

Az Egyesült Államok továbbra is a legnagyobb napi forgalmat bonyolító ország a Pornhub felé, a második az Egyesült Királyság.

Franciaország a harmadik, utánuk jön Japán, Mexikó, Olaszország, Németország, majd Kanada. Ha már Németországról beszélünk, az európai országok közül ők töltötték a legtöbb időt látogatásonként az oldalon, átlagosan 10 perc 16 másodpercet.

A Google Analytics segítségével a Pornhub statisztikusai felfejtették a látogatók korát és nemét is. Azt állítják, hogy ezeket az adatokat évente több milliárd Pornhub-látogatásból anonimizálják. Az első számú kategória 2022-ben változatlan maradt a férfiak és a nők esetében: „japán” a férfiaknál és „leszbikus” a nőknél.