Bereczki Zoltánnak megtiltották, hogy beszéljen

2022.12.20. 19:31
Amint arról az Index is beszámolt, betegség miatt Bereczki Zoltán több koncertjét is kénytelen volt lemondani. Az énekes aktuális állapotáról a művész menedzsere, Ferenczi Orsolya nyilatkozott.

A Ripost úgy értesült, hogy Bereczki Zoltán nem hagyja cserben a rajongóit, minden elmaradt bulit bepótolnak, amint arra lehetőségük adódik. A zenész eddig minden évben újabb karácsonyi dallal jelentkezett, ez most is így lenne, de a betegség keresztülhúzta a számításait.

Az a rossz hír, hogy amint azt az előbb is említettem, gégegyulladással küzdök. Az a helyzet, hogy a beszédhangomon meg tudok szólalni, de ha megyek felfele, akkor elmegy

– jelentette be Bereczki Zoltán a TV2 Mokka című műsorában.

„Minden koncertet megtartunk, a közönséget a hivatalos oldalakon keresztül tájékoztatjuk. Zoli gégész orvosa mindent megtesz, hogy minél előbb meggyógyuljon. Jelenleg nem is beszélhet, némaságra ítélték egy időre. Folyamatos orvosi kezelés alatt van” – nyilatkozta Bereczki Zoltán menedzsere a bulvárlapnak.

A TV2 ismert arcaira mostanság rájár a rúd: Till Attila szerint a Sztárban sztár leszek! egész stábján átgázolt a vírus, a betegségen Köllő Babett és Tóth Gabi is átesett.