Kínos hazugságon kapták Meghan hercegnét

GettyImages-1391907627
2022.12.23. 12:19
Leleplezték a TikTok felhasználói Meghan Markle-t. A hercegné nem mondott igazat akkor, amikor azt mesélte, azt sem tudta, hogyan kell pukedliznie a királynő előtt.

Hazugságon kapták a brit királyi család rajongói Meghan hercegnét. Harry herceg felesége a családjukról készült dokumentumfilm-sorozatban azt nyilatkozta, azt sem tudta, mit csinál, amikor a királynő előtt pukedliznie kellett. 

A TikTok videómegosztó alkalmazáson viszont vírusszerűen terjedt egy videó arról, ahogy a Briliáns elmék 2010-es epizódjában pukedlizik. A kommentelők pedig, úgy tűnt, nem voltak meglepődve a hercegné hazugságán. 

Na pont ennyit kellett volna csinálnia Erzsébet előtt!

– idézi az egyik felhasználót a Femina. A lap azt írta, a sorozatban látható pukedlizés jobb, mint amit Meghan a Harry & Meghan második részében bemutatott, mivel inkább egy színpadi meghajlásra hasonlított. 

@hrhfact Meghan Markle executing a perfectly subtle curtsy back in 2010, despite claiming she didn’t know how to curtsy to the queen, and gestured overly dramatic curtsy. #meghanmarkle #princeharry #meghanandharry #lies #Oprah #netflix #debunked #royalfamily ♬ original sound - HRH FACTS

(Borítókép: Meghan Markle 2022. április 17-én. Fotó: Samir Hussein / WireImage / Getty Images)