Fegyvert ránthatott Pataky Attilára Zámbó Jimmy

08-pataki attila-140524-IMG 5294
2022.12.23. 11:46
Fegyvert rántott Pataky Attilára egy fellépés alatt Zámbó Jimmy. Az Edda frontemberének elmondása szerint az incidens után azonnal megszakították a barátságukat, de nem maradt harag kettejük között.

Kitálalt Pataky Attila Zámbó Jimmyről, az Edda frontembere 1998-ban egy fellépésen került vitába a legendás művésszel. Az énekes elmondása szerint akkor alakult ki közöttük konfliktus, amikor egy napon léptek fel Jimmyvel és Lagzi Lajcsival Miskolcon. Pataky szerette volna zárni az estét, azonban a Király nem értett egyet ezzel és fegyvert ragadott.

Láttam már fegyvert előtte, de őszintén megmondom, egy kicsit azért jéggé dermedt a szívem, amikor Jimmy rám fogta. Kérdeztem is tőle, hogy mit gondol, mit csinál, és megmondtam neki, hogy aki kardot ránt, az kard által vész el. Ő meg csak folytatta, de a legszörnyűbb az egészben, hogy ha most kérdeznék tőlem, nem tudom, hogy végül melyikünk zárta az aznapi koncertet. Ő vagy én?

– mesélte a Borsnak a frontember, aki szerint Jimmy sosem volt megelégedve azzal, amije volt. Pataky Attila az incidens után azonnal megszakította a kapcsolatot az énekessel. Elmondása szerint nem maradt közöttük harag, de más utakat választottak. 

Nyugodjon békében, és remélem, a következő életében jóvá tudja majd tenni mindazt, amit itt rosszul csinált. Tény, hogy voltak furcsa dolgai, de – tudom, ez nem mentség – ő ilyen volt

– zárta végezetül a lapnak adott nyilatkozatát. 

(Borítókép: Pataky Attila. Fotó:  Szécsi István / Velvet)