18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Greta Thunberg ezúttal Andrew Tate nemi szervére tett megjegyzést

GettyImages-1421526516
2022.12.28. 17:06
Újabb online csörtét vív Greta Thunberg: a 19 éves svéd környezetvédelmi aktivista ezúttal a közösségi médiában rendkívül népszerű influenszerré váló, korábbi kick-box-bajnok Andrew Tate-et kritizálta meglehetősen sajátos stílusban.

Ahogy már talán mindenki megszokhatta, a 19 éves svéd környezetvédelmi aktivista, Greta Thunberg kicsit sem finomkodik, ha a Föld megóvásáról van szó, indulatos motiváló beszédei és közösségi médiában posztolt bejegyzései időről időre borzolják a kedélyeket

A karácsony napjait követően láthatóan az ünnepi hangulat is hamar elillant Thunberg szívéből, ugyanis meglehetősen provokatívan reagált közösségi oldalán már december 28-án az őt érő támadásokra. 

Most az aktivistát ugyanis nem más, mint a 36 éves amerikai–brit kick-box-bajnokból milliárdos influenszerré váló Andrew Tate provokálta Twitteren azzal, hogy a garázsában több, szám szerint 33, igazán komoly motorral rendelkező benzinfaló négykerekű található – többek között Bugattik és Ferrarik is –, a gyűjteményről pedig akár egy bővebb listát is szívesen eljuttat a többek között a károsanyag-kibocsátás ellen küzdő aktivistának, ha megadja az e-mail-címét. 

Ahogy arra számítani lehetett, a válaszra sem kellett sokat várni, Greta Thunberg sajátos stílusban, egészen egyértelműen leírta, mit gondol az influenszerről és a posztjáról. 

Igen, kérlek, világosíts fel, küldj e-mailt a kisfarokenergia@legyeneleted.com-ra

– szól magyarra fordítva Thunberg üzenete.

Természetesen ez esetben az aktivista nem a férfi nemi szervének méretét szerette volna bírálni, a mondással arra utalt, hogy Tate igazából úgy tartja fenn magáról az igazi nagymenő, playboy szerepét, hogy mögötte nincs semmi valós hozzáadott érték – ennek ellenére biztos, hogy a poszt azonnal kijózanítja az embert a karácsonyi tojáslikőr és bejgli mámorából…

(Borítókép: Greta Thunberg. Fotó: Tim Whitby / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport