18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Andrew Tate szivarozva vágott vissza Greta Thunberg megjegyzésére

2022.12.29. 15:15
Andrew Tate, aki népszerű influenszer a közösségi médiában, csörtébe keveredett Greta Thunberg környezetvédelmi aktivistával, miután dicsekedett szuperautó-gyűjteményének károsanyag-kibocsátásával.

A 19 éves svéd környezetvédelmi aktivista arról ismert, hogy határozottan kiáll az éghajlatváltozás mellett, és mozgalmával a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséért küzd.

A 36 éves amerikai–brit kick-box-bajnokból milliárdos influenszerré váló Andrew Tate provokálta Twitteren azzal, hogy a garázsában több, szám szerint 33, igazán komoly motorral rendelkező benzinfaló négykerekű található – többek között Bugattik és Ferrarik is –, a gyűjteményről pedig akár egy bővebb listát is szívesen eljuttat a többek között a károsanyag-kibocsátás ellen küzdő aktivistának, ha megadja az e-mail-címét. A december 27-én közzétett bejegyzést több mint 12 milliószor nézték meg, több mint százezren lájkolták.

Andrew Tate gúnyolódására Greta Thunberg azt írta: „Igen, kérlek, világosíts fel, küldj e-mailt a kisfarokenergia@legyeneleted.com-ra”.

Andrew Tate szerint Thunberg dühösen kicsinek nevezte saját nemi szervét

Az egykori Big Brother-versenyző válaszolt a megjegyzésre, és Greta Thunberg híres, érzelmes beszédére célzott, amelyben elmarasztalta a világ vezetőit, akik nem tesznek lépéseket a klímaválság ellen.

Andrew Tate megköszönte az aktivistának az e-mail-címet, és hogy megosztotta a világgal, „milyen kicsi a pénisze”. Közölte, hogy az aktivista igazából egy nagyobb rendszer kiszolgálója, miközben azt hiszi, jól cselekszik. Az influenszer szerint ezzel csak azt érné el, hogy a kormányok úgy megadóztatják az embereket a környezetvédelmi intézkedések érdekében, hogy teljesen elszegényedjenek.

Köszönjük, hogy az e-mail-címeden keresztül megerősítetted, hogy kis péniszed van, Greta Thunberg. A világ erre volt kíváncsi. Egyetértek azzal, hogy legyen végre életed

– írta az influenszer egy rövid videó aláírásaként, amelyben cigarettázva osztja ki az aktivistát.

A bejegyzés alatt sokan szidalmazni kezdték a közösségimédia-influenszert, amiért vitába kezdett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Klímaváltozás, környezettudatosság, fenntartható jövő.
Ezek nem csak trendi hívószavak, hanem a közös valóság, amiben mindannyian élünk. A Zöld Indexen mi is kiemelt figyelemmel foglalkozunk ezekkel a témákkal. Ha te is fontosnak tartod, hogy azoknak is élhető bolygójuk legyen, akik ma születnek, csatlakozz hozzánk a Zöld Indexen.