Lecsúszott A Gyűrűk Ura-sorozat egyik főszerepéről az ismert komikus

GettyImages-1388093624
2022.12.29. 14:19
James Corden brit komikus elárulta, hogy jelentkezett A Gyűrűk Ura-filmsorozat egyik főszerepére, de a CBA amerikai televíziós talkshow műsorvezetője számára nem úgy alakult, ahogy tervezte.

James Corden 2015 óta vezeti Los Angelesben a CBS népszerű beszélgetős műsorát, a The Late Late Show-t. A műsor jövő év elején véget ér, miután a műsorvezető úgy döntött, hogy visszatér az Egyesült Királyságba.

A 44 éves színész kilenc Primetime Emmy-díjat nyert karrierje alatt az Egyesült Államokban, miután Angliában is sikert aratott a Gavin & Stacey című műsorral, amelyet a walesi színésznővel, Ruth Jonesszal közösen írt.

Olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Gulliver utazásai, a Nyúl Péter és a Trollok, valamint a Macskák és a Hamupipőke musical filmadaptációiban, de a sztársághoz vezető útja megváltozhatott volna, ha A Gyűrűk Urában Csavardi Samu szerepére való meghallgatásának eredménye A gyűrű szövetségében másképp alakul.

Mindent tőle telhetőt megtett a szerepért

Josh Horowitz színész Happy Sad Confused című podcastjában James Corden arról beszélt, hogy ez a szerep volt az egyik első meghallgatása színészként, de nem alakult jól.

Londonban minden egyes ember elment egy A Gyűrűk Ura-szerep meghallgatására, mindenki, én pedig Samu szerepére. Produkáltam a szükséges akcentust meg mindent – a Frodó úr megszólítást

– mesélte a színész. Hozzátette, „két másik barátom is bejutott, aztán mindannyiunkat visszahívtak másnap, aztán másnap is visszahívtak, de utána egyikünket sem hívtak vissza”.

A háromgyermekes apuka a Mirror szerint bevallotta, hogy a három film nagyon tetszett neki, annak ellenére hogy nem kapott szerepet Frodó segítőjeként, akit Sean Astin amerikai színész alakított.

Elijah Wood alakította Zsákos Frodót a Peter Jackson rendezte trilógiában, amely több mint 2,99 milliárd dollárt hozott.

(Borítókép: James Corden 2022. március 27-én. Fotó: Arturo Holmes / FilmMagic / Getty Images)