Pumped Gabo teljesen szétcsúszott, illuminált állapotban küldték haza az RTL forgatásáról

2022.12.31. 06:59 Módosítva: 2022.12.31. 07:28
Néhány év szünet után visszatért az RTL-re Sebestyén Balázs Gyertek át című sztárvetélkedője, amit ezúttal nem a fő csatornán, hanem az RTL+ streamingfelületen láthatnak a nézők. Nemrég a vendégek között szerepelt Pumped Gabo is, ám a testépítő celebet a viselkedése miatt egy ponton kitették a játékból.

Korántsem úgy alakult a Gyertek át új évadának hatodik része, ahogy azt a műsorszerkesztők tervezték, az egyik vendég, Pumped Gabo ugyanis minden tervüket keresztülhúzta. A fiatal srác először meg sem jelent a délelőtti adás felvételén, majd a jókora késés után délután olyannyira illuminált állapotba került, hogy a műsor főszerkesztője a forgatás szünetében hazaküldte őt.

A játékok alatt Gabo poharából egyre csak fogytak a koktélok, végül pedig unalmában már a popcornt kezdte el dobálni a szőnyegre. Ekkor döntött úgy a műsor főszerkesztője, hogy megköszönik a részvételt, és hazaküldik a testépítő celebet.

Egy kicsit megfogyatkoztunk, de mondjuk ki őszintén, hogy azért így könnyebb mindenkinek... Nem?

– reagált a helyzetre Sebestyén Balázs a szünetből való visszatérés után.

A forgatás napján a Fókusz stábja is jelen volt, ők később a stúdión kívül kérdezték Gabót arról, mi állhatott a késés hátterében.

Én szégyellem magam, mert leköltöztem félig vidékre, kivettem ott egy házat, bent az erdőben, egy kis erdei házikót, ott szoktam hangosan zenét hallgatni... Tehát ha hangosan akarsz zenét hallgatni, ki kell menned egy erdőbe... Vágod, 2022-ben? Úgyhogy kimentem az erdőbe zenét hallgatni, csak sosem érek fel időben, ha itt dolgom van Pesten

– magyarázta Pumped. A teljes riportot alább nézheti vissza: