Két műtéten is átesett a hókotrás közben megsérült Jeremy Renner

GettyImages-1354981727
2023.01.03. 07:10
Megműtötték egy nevadai kórházban a hókotrás közben súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner filmszínészt, aki több Marvel-filmben alakította Sólyomszemet. Az 51 éves színész eddig két műtéten esett át a balesetben szerzett sérülései miatt.

Mint arról beszámoltunk, Jeremy Renner vasárnap súlyosan megsérült egy balesetben hókotrás közben.

A színészt kritikus, de stabil állapotban szállították kórházba, ahol hétfőn megoperálták. Szóvivőjének közleménye szerint a balesetben mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett.

Intenzív osztályon kezelték hétfő este, azóta stabil, de súlyos állapotról számolt be a szóvivője. Két műtétet is végrehajtottak az időjárási körülmények áldozatául esett színészen.

Az 51 éves Jeremy Renner, akit Oscar-díjra is jelöltek A bombák földjén és a Tolvajok városa című filmekben nyújtott alakításáért, több Marvel-filmben szerepelt, játszott két Mission: Impossible-filmben, továbbá az Oscar-díjjal is jutalmazott Érkezésben is.

A színésznek a nevadai Washoe megyében van egy háza, ahol szilveszterkor nagy havazás volt. Az Instagramon több videót is közzétett magáról egy hókotró volánja mögött. A Washoe megyei seriff irodájának közleménye szerint vasárnap reggel riasztották őket a balesethez, amelynek egyetlen sérültje Renner volt, akit mentőhelikopterrel szállítottak egy helyi kórházba.

(Borítókép: Jeremy Renner 2021. november 22-én. Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images)