Szakíthatott Kylie Jenner és Travis Scott

GettyImages-1397434570
2023.01.08. 08:16
A két hírességhez közelálló forrás egy amerikai bulvárlapnak arról beszélt, hogy 2020 után ismételten szakíthatott az Egyesült Államok álompárja.

Kylie Jenner influenszer és Travis Scott rapper a US Weekly informátora szerint ismételten szakított egymással.

Kylie és Travis ismét szétmentek, már az ünnepeket sem töltötték együtt 

– meséli a párost közelről ismerő forrás a lapnak, aki hozzátette: nem először történt ez meg velük, de eddig mindig megmaradt a jó viszonyuk és gyerekeik sem látták kárát a szakításoknak.

Az influenszernek két gyermeke van a rappertől, a négyéves lányuk, Stormi és a tavaly februárban született kisfiúk. A se veled se nélküled kapcsolat 2018 februárjában vált komolyabbá, amikor megszületett első közös gyermekük.

A páros nagyjából egy évvel azután vágott bele a nagy projektbe, hogy összejöttek volna. Jenner akkor kapcsolatból menekült kapcsolatba, hiszen néhány héttel korábban még a Tyga művésznéven futó rapperrel alkotott egy párt.

A sztárpár útjai először 2019-ben váltak ketté, de viszonyuk közeli maradt, ezért is történhetett meg, hogy a koronavírus időszakában újra egymás mellett kötöttek ki. Most azonban úgy tűnik, ismét külön folytatják életüket.

(Borítókép: Kylie Jenner és Travis Scott 2022. május 15-én. Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)