Régebb óta csalhatta férje Shakirát, mint bárki hitte volna

GettyImages-470122244
2023.01.08. 10:31
Újabb információk láttak napvilágot Gerard Piqué és Shakira válásának előzményeiről. Egy, a pároshoz közel álló forrás arról beszélt, hogy egy 2021-es felvételen már együtt látható a Barcelona sztárja és fiatal szeretője, a 23 éves Clara Chia Marti.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír 2021 júniusában, miszerint Shakira és Gerard Piqué válik. Az énekesnő nem tudta túltenni magát az azóta már visszavonult futballista férje félrelépésén, így jobbnak látták külön utakon folytatni.

Nemrégiben Shakira kitálalt, és elárulta, miből jött rá, hogy a férje, akivel 11 évig együtt volt, megcsalta. Mint mondta: valami szokatlan dolgot fedezett fel a hűtőben.

A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igaz, mint ahogy gondolod

– mondta a kolumbiai énekesnő egy reggeli műsorban.

Ker Weinstein influenszer szerint Shakira úgy fedezte fel Piqué viszonyát és Clara Chia Marti jelenlétét a házában, hogy észrevette: valaki olyan ételt eszik a hűtőből, amit Piqué nem szeret. Az influenszernek pedig igaza is lehet, ugyanis a Puerto Ricó-i énekessel, Rauw Alejandróval közös új dalához, a Te Felicito című számhoz készült klipben, amelyben a Piquével való szakításáról énekel, egyértelmű célzás is van.

Az egyik jelenetben Shakira egy hűtőszekrénybe néz, amelyben Rauw Alejandro levágott feje fogadja, miközben azt énekli: „a bőrömet nem nyitotta fel a sebed, de a szememet igen”.

Régebb óta tarthatott a viszony, mint azt gondolni lehetett

A Page Six értesülései szerint azonban hosszabb viszonyról volt szó a Barcelona egykori védője és Clara Chia Marti között, mint azt bárki is gondolta volna. A párost egy Zoom-interjú buktathatta le, amelyben a szemfüles rajongók Shakira és Piqué közös otthonában szúrták ki a fiatal szeretőt.

A dolog érdekessége, hogy a felvétel 2021-ben készült.

A kolumbiai énekesnő a videó elkészültekor éppen két fiával elutazott. A lap bennfentes informátora szerint Shakirát nagyon meglepte a dolog, megsemmisítő volt számára hallani, hogy ez a viszony sokkal régebbi, mint azt hitte.

(Borítókép: Gerard Piqué és Shakira 2020. április 17-én. Fotó: Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images)