Kulcsár Edina elmondta, milyen értékeket szeretne átadni a gyerekeinek

20220808195859 PAP 1627
2023.01.11. 15:22
A modell egy interjúban beszélt arról, hogy érzi magát a párkapcsolatában, és milyen értékeket szeretne átadni a gyerekeinek.

Nemrég írtunk arról, hogy néhány pszichológus miként elemezte Kulcsár Edina átalakulását új párja, a rapper G.w.M mellett. Most maga a modell is megszólalt arról, hogy érzi magát.

A Hot! magazinnak nyilatkozva azt mondta: „Régen meg voltam győződve arról, hogy már nem létezik klasszikus férfi-női szerep; aszerint éltem az életemet, hogy mindent nekem kell előteremtenem. Aminek meg is lett a gyümölcse, ez viszont nagyon sok lemondással is járt, és valahol elvesztettem a belső nőiességemet, belefásultam a munkába. 

Most pedig, hogy megtapasztaltam egy új családi mintát, beláttam, hogy nem mindent nekem kell csinálnom, mert mellettem van egy erős férfi, aki megadja azt a fajta biztonságot, amit világéletemben én akartam megteremteni a szeretteim számára

– fogalmazott. 

Kulcsár Edina e hét pénteken fog szerepelni a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című vetélkedőjében is kisfiával. Ezzel kapcsolatban azt mondta: igyekszik tudatos szülőként nevelni a gyermekeit, és pontosan tudja, hogy milyen értékeket szeretne továbbadni nekik.

Hoztam otthonról egy példát, ahogy engem neveltek, és tudom, hogy melyek azok az értékek, amiket ebből tovább szeretnék adni a saját gyermekeimnek. Viszont a világ rengeteget változott 20-30 év alatt, és nem mindenben tudom követni azt a mintát, amit én láttam a családomtól.

„A kisfiamnak azt szeretném megtanítani, hogy ő is olyan férfi legyen, aki számára a család az első, és ne csak saját magának éljen, hanem tartsa szem előtt a kötelességeit. A kislányomnak pedig azt szeretném átadni, hogy legyen karakán, valósítsa meg önmagát, de ha megtalálja a megfelelő társat, akkor ne féljen egyet hátralépni, és átengedni magát a párjának. Ami pedig a legfontosabb gondolat, és mind a két gyermekemben tudatosítani akarom, hogy a mai világban, ahol mindenki a telefonját nyomkodja, mennyire értékesek a mély beszélgetések és az együtt töltött minőségi idő” – vázolta elképzeléseit az üzletasszony.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Papajcsik Péter / Index)