Gábor Zsazsa özvegye 37 milliárd forintot kér amputált ujjáért

GettyImages-1065943664
2023.01.13. 09:52
Frédéric von Anhalt még tavaly szenvedett autóbalesetet, amelynek következtében le kellett amputálni jobb gyűrűsujjának egy részét. A baleset okozóját most milliárdokra pereli.

Az elmúlt évben többszörösen rájárt a rúd Frédéric von Anhaltra, Gábor Zsazsa özvegyére, mivel mindamellett, hogy elkapta a koronavírust, kétszer kirabolták, illetve ripityára törte új Rolls-Royce-át is. Mint arról a Blikknek beszámolt, karácsonyra vásárolt magának egy Rolls-Royce Phantom Drophead Coupét, amelynek értéke eléri a 180 millió forintot is, azonban már az első alkalommal, amikor elvitte egy körre, összetörte. Elmondása szerint egy autós nem adta meg neki az elsőbbséget, így beléhajtott, ő pedig kórházba került, ahol le kellett amputálni a jobb gyűrűsujja egy részét. 

Az orvosoknak a csontot is el kellett távolítaniuk ahhoz, hogy össze tudják varrni az ujjam, így utóbbi egy részét levágták. A vállam kifordult, a bal karomat nem tudom megemelni, de az egész testem is sajog a fájdalomtól. Három napot töltöttem kórházban, a napokban pedig újra be kell feküdnöm emiatt

– fejtette ki. 

Ahogy azt a lapnak megjegyezte, a kezén lévő kötés miatt a felöltözés is nehézséget jelent a számára, így egy ápoló segít neki a mindennapi teendők elvégzésében. Sőt, elhatározta, hogy jogi útra tereli az ügyet, és beperli a baleset okozóját. 

Most ment el az ügyvédem, akivel megbeszéltük, 100 millió dolláros kártérítési pert indítunk a baleset miatt, hiszen az az idióta egyszerűen belém hajtott. Az illető egyébként egy gazdag gyártulajdonos, nagyon drága biztosítással

– jelentette ki.

(Borítókép: Frédéric von Anhalt 2018. november 27-én. Fotó: Isa Foltin / WireImage)