Shakira férje megcsalásáról szóló dala rekordot döntött a YouTube-on

GettyImages-1399226384
2023.01.13. 20:26
A kolumbiai énekesnő legújabb dala az első 24 óra után YouTube-rekordot döntött, 63 millió megtekintéssel a legnépszerűbb latin dal lett a platformon. Cikkünk megjelenésekor már több mint 69 millió emberhez jutott el a videóklip.

Júliusban került válságba a kolumbiai énekesnő, Shakira és a világ- és Európa-bajnok Gerrard Piqué házassága. Több sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a sztárfocista félrekacsingat, amin az énekesnő nem tudta túltenni magát, így bejelentették: külön utakon folytatják.

Az ügyben azóta számtalan új információ látott napvilágot: az énekesnő például elárulta, miből jött rá, hogy férje, akivel 11 évig együtt volt, megcsalta. Mint mondta: valami szokatlan dolgot fedezett fel a hűtőben.

A hűtőszekrényt kellett kinyitnom, hogy megtaláljam az igazságot. Azt hiszed, hogy egy igazi kapcsolatban vagy, és ez valójában nem is olyan igazi, mint ahogy gondolod

– mondta a kolumbiai énekesnő egy reggeli műsorban.

Nemrég pedig arról írtunk, hogy sokkal régebb óta tarthatott a volt labdarúgó viszonya Clara Chia Martival, mint azt tudni lehetett. A párost egy Zoom-interjú buktathatta le, amelyben a szemfüles rajongók Shakira és Piqué közös otthonában szúrták ki a fiatal szeretőt. A dolog érdekessége, hogy a felvétel 2021-ben készült, amikor Shakira elutazott otthonról két fiával együtt.

Édes a bosszú?

Az énekesnőt nagyon megrázta a válás, bánatát pedig dalba öntötte, ami úgy néz ki, hatalmas sikert arat. Shakira Piquéről szóló dala már az első nap YouTube-rekordot döntött, a videó publikálása utáni első 24 órában ugyanis több mint 63 millióan nézték meg, amivel a platform történetének legnézettebb latin dalává vált a kolumbiai sztár friss szerzeménye. 

Cikkünk megjelenésekor már több mint 69 millió emberhez jutott el a videóklip.

A dalban a Piquére és új barátnőjére tett szóviccek mellett Shakira megemlíti anyósát, a médiát és a spanyol adóhatósággal fennálló problémáit, akik szerint 14,5 millió eurónyi adót nem fizetett be.

(Borítókép: Shakira a 75. Cannes Filmfesztiválon 2022. május 25-én. Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images)