Könyvet írtak Harry herceg lefagyott férfiasságáról

GettyImages-842535488
2023.01.17. 16:44
Jimmy Kimmel műsora legutóbbi adásában mutatott be egy könyvet, amelyet fricskaként készítettek Harry hercegről és nemi szervéről, amelyen – ahogy életrajzi könyvében kifejtette – fagyási sérülések keletkeztek.

Már egy hete Harry herceg életrajzi könyve folyik a csapból is, ami minden bizonnyal nem érinti túl jól a királyi családot. Hasonló érzésekkel tölthette el őket Jimmy Kimmel hétfő esti műsora, amelyben minden eszközt megragadtak ahhoz, hogy kigúnyolják a királyi sarjat. Ahogy a herceg a kötetben kifejtette, 2011-ben az Északi-sarkon tett látogatása alkalmával fagyási sérüléseket szerzett, többek között a péniszén, amelyet édesanyja kedvenc ajakápolójával kenegetett, hogy meggyógyuljon. Mint felidézte, a termék illata olyan érzést keltett benne, mintha az édesanyja is ott lenne a szobában. 

A Jimmy Kimmel-talk-show hétfői adásában történetesen ezt figurázták ki, bemutatva egy állítólag gyerekeknek készült könyvet, amely a Harry herceg és a pénisz címet kapta. A kötetben egy karikatúra is látható a hercegről, valamint egy hímtagról, amely sapkát és sálat visel – utalva ezzel arra, hogy az Északi-sarkon történt a baleset. A már-már kegyeletsértő kategóriába is könnyen beleillő történet szerint Harry herceg édesanyja, Diana hercegné a felhők közül előbújva siet fia segítségére, amikor meghallja a jajveszékelését. 

A rideg Északi-sarkon egy különös alak sétára indult a havazás közepette, lefagyott a kis micsodája. A bőr elszíneződött, csupa lila és fehér volt. Amikor Harry lenézett, szörnyen megijedt. »Ó, mami, ó, mami!« – sikoltozott bánatában, majd a magasban megjelent ő egy krémmel

– olvasta fel Kimmel a könyv első sorait, amely szerint a hercegné így válaszolt fiának:

Szegény kis hercegem, kend ezt a krémet a pömpölődre! Csökkenti a fájdalmat, és kevésbé is fázik.

A kötetben egyébként olyan elemek is szerepelnek, miszerint édesanyja azt mondja Harry hercegnek, ne késlekedjen, különben elveszti a hímtagját, sőt maga Diana hercegné kenegeti be fia micsodáját. A királyi sarj pedig csak annyit mond köszönetül: „Megmentetted a pocakom alatt élő kígyót.” 

(Borítókép: Harry herceg 2017. szeptember 4-én. Fotó: Chris Jackson – Pool / Getty Images)