Több híresség is koronavírusos lett a Golden Globe-díj-átadó után

afp.com-20230111-PH-GTY-1455617449-highres
2023.01.18. 12:28
Több híresség is bejelentette, hogy pozitív lett a koronavírustesztje, néhány nappal azután, hogy részt vettek a Golden Globe-díj-átadón. Collin Farrell, Brendan Gleeson, Jamie Lee Curtis és Michelle Pfeiffer is beteg lett.

A vasárnap tartott Critics Choice Awardson a meghívottaknak koronavírustesztet kellett elvégezniük a részvételhez, így Michelle Pfeiffer a betegsége miatt ezen már nem tudott részt venni. A színésznő az Instagramon számolt be arról, hogy mennyire sajnálja, hogy ki kellett hagynia az idei díjátadót.

Annyira sajnálom, hogy lemaradok a Critics Choice Awardsról. Igen, Covid

– fogalmazott a színésznő, aki Jeff Bridgesnek adta volna át az életműdíjat. A színész így John Goodmantől vette át az elismerést. De nem Pfeiffer volt az egyetlen, akinek ki kellett hagynia díjátadót. Jamie Lee Curtis szintén a közösségi oldalán jelentette be, hogy megbetegedett.

Sajnos ez a vezérszurkoló nem lesz ott a hétvégi ünnepségeken, hogy szurkoljon a barátainak és kollégáinak

– írta a kétszeres Golden Globe-díjas színésznő. Azonban amíg ő otthon lábadozott, a Minden, mindenhol, mindenkor című filmjének szereplői öt díjat hoztak el, köztük a legjobb filmnek járó elismerést is.

A The Hollywood Reporterre hivatkozva a BBC azt írja, a koronavírus elleni óvintézkedések nem voltak túl következetesek ebben a díjátadó szezonban, hiszen egyes rendezvények és ceremóniák semmilyen biztonsági intézkedést nem követeltek meg, bár a Golden Globe-on és a Critics Choice Awardson kötelezővé tették a tesztelést és az oltásról szóló igazolást.

(Borítókép: Jamie Lee Curtis a Gloden Globe-díj-átadón 2023. január 10-én. Fotó: Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images / AFP)