Meghalt Stone, az X-Faktor sztárja

MG 3010z
2023.01.23. 15:10
62 éves korában meghalt Kovács László „Stone”, akit a 2012-es X-Faktorban ismerhettek meg a nézők. Sajtóértesülések szerint az egykori zenésznek nemrég agyvérzése volt, ami miatt lélegeztetőgépre került.

Az NLC információi szerint 62 éves korában elhunyt az X-Faktor korábbi versenyzője, Kovács László „Stone”. A lap úgy értesült, hogy a zenész egy héttel ezelőtt agyvérzést kapott, lélegeztetőgépre került, de a szervezete feladta a küzdelmet. Mint kiderült, nem ez volt az első ilyen eset, korábban is volt már infarktusa.

Az énekes az elmúlt években elvonult a média elől, legutóbb akkor írtak róla a lapok, amikor egy utazása alkalmával trombózisa volt, ezért életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Ekkor úgy nyilatkozott, hogy túl van a negyedik szívinfarktusán. Először 2017-ben, Vietnámban volt trombózisa, majd Ausztráliában vérröge volt a kezében, amit az orvosok le akartak vágni. 

Ekkor beszélt arról is, hogy ceruzára cserélte a mikrofont, elvonult a nyilvánosság elől, és a társát kereste – derült ki az nlc összefoglalójából.

2014 őszén Stone egy Korda György-nótát dolgozott fel, amely meghatározó volt számára fiatalként, hiszen ahogy fogalmazott: „Ezen nőttem fel, gyerekkoromban Korda Gyuri bácsi slágereit hallgattam”.

(Borítókép: Kovács László „Stone”. Fotó: RTL Sajtóklub)