2024. június 22. 15:00
Georgia
Csehország
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia

Járai Máté távozik az RTL Reggeliből

2023.01.31. 15:14
Közel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától – adta hírül az RTL, kiemelve, hogy a Jászai Mari-díjas színész munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül hozzájárult a műsor sikeréhez.

Lakatos Márk után Járai Máté is búcsúzik az RTL Reggelitől. A csatorna közleménye szerint ennek oka, hogy a műsor folyamatosan frissül és változik, amihez januártól vadonatúj struktúra társult. Hogy új arcok igazolásával az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjanak teret és lehetőséget, egy hosszabb távú stratégia része – ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a Jászai Mari-díjas színésztől.

A csatorna kiemelte: Járai Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számítanak visszatérő vendégként.

„Ígértem nektek, hogy nemcsak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban” – kommentálta a történteket Instagram-oldalán a színész.

Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket… ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4-es ébredés, több száz beszélgetés, könnyek és nevetés! Mindig mondom, az élet egy Ki nevet a végén?, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok, újra játékban leszek, csak kérlek, drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés.

Új műsorvezetők a Reggeliben

Tavaly novemberben két új műsorvezető érkezett az RTL Reggeli műsorába. Szabados Ágnes közel nyolc éven át volt a Híradó oszlopos tagja, onnan igazolt át a napindító produkció csapatába. Ezzel egy időben az Éjjel-nappal Budapest című sorozat egyik alapembere, A Konyhafőnök VIP egykori versenyzője, Tihanyi Péter is a Reggeli műsorvezetője lett.