Hajdú Péter kiosztotta Dancsó Pétert: Te sem Kancsó Péter vagy, hanem Dancsó

2023.02.05. 10:38
A műsorvezető csípősen reagált az ismert youtuber nemrég megfogalmazott kritikájára. Hajdú Péter azt mondta: szerinte Dancsó Péter a nagyokhoz akar tartozni, de ahhoz elég sok tornaórára kell még járnia.

Fél éve szűnt meg Hajdú Péter Frizbi című műsora, amikor 2022 nyarán a Life TV létszámleépítést tartott, illetve megszüntette saját gyártású műsorait. Hajdú Pétert is akkor küldték el a cég operatív igazgatói posztjáról. Ezt követően kezdett bele a Frizbi TV címen futó YouTube-csatornájába, ahol a műsorvezetőtől már megszokott beszélgetések láthatók.

A YouTube egyik veteránja, Dancsó Péter pedig bele is szállt a műsorvezetőbe, a youtuber egy egész videót szánt Hajdú Péternek. Az egyik problémát abban látta Dancsó Péter, hogy ugyanazokat a celebeket hívja meg internetes műsorába is, mint anno a tévébe, és olyan dolgokról faggatja őket. Mint mondta, ezek a témák szerinte pedig vagy érdektelenek, vagy már lejárt lemezek.

Hajdú Péter a kritikákra a legújabb videójában reagált, ahol nem más volt a vendége, mint a rapper G.w.M. Az adás elején a műsorvezető azt mondta, hogy Dancsó 8-10 percben gyárt tartalmakat és próbál viccesen kritizálni. Szerinte ezzel a youtuber olyan kritikusokhoz akar felnőni, mint a Sixx becenéven ismert Varga Attila, vagy Puzsér Róbert, de ehhez még elég sok tornaórára kell járnia.

Hajdú Péter azt is hozzátette, hogy a nevekkel viccelődni szerinte közönséges dolog, utalva arra, hogy Dancsó Péter a videójában „Hagyjuk Péternek” hívta őt. 

Én Hajdú Péter vagyok, és te sem Kancsó Péter vagy, hanem Dancsó

– fogalmazott Hajdú, majd azért is kiosztotta a youtubert, hogy szó szerint „szarnak” nevezte a műsorát. Úgy vélte: más munkájára ilyet sohasem szabad mondani.

G.w.M teljesen megnyílt

Ezután szólalt meg a műsorban G.w.M, aki arról beszélt: gyermekkorában kezdetben jómódban éltek a családjával, azonban miután a nevelőapja „kényszerpihenőként” eltöltött másfél évet a börtönben, elindultak a lejtőn, elkezdődött a mélyrepülés. A rapper azt mondta: 

13 éves volt, amikor vissza kellett költözniük a nagyszüleihez, ahol körülbelül 70 négyzetméteren éltek húszan. 

A műsorból az is kiderült, hogy a vér szerinti édesapja nem tartotta a zenésszel a kapcsolatot, nagyon ritkán kereste csak meg őt. A rapper az adásban azt is elárulta, hogy

12 éves korában veszítette el a szüzességét.

Szerinte 13 évesen már rengeteget tudott az életről: az iskola után mindennap bandáztak a barátaival, viszont ő nem maradhatott kint sokáig, mert az édesanyja megkereste olyankor. A zenész szerint édesanyja – ahogy fogalmazott – „gettós anyuka volt”.