Arnold Schwarzenegger autóbalesetet szenvedett

GettyImages-1246454544
2023.02.06. 07:56
Arnold Schwarzenegger amerikai színész, volt republikánus párti kaliforniai kormányzó autóbalesetet szenvedett Los Angelesben. Egybehangzó sajtóhírek szerint az incidens következtében egy kerékpárost kórházba kellett szállítani.

A biciklis állítólag hirtelen bevágott Schwarzenegger autója elé, a legendás testépítő pedig hiába taposott a fékbe, esélye sem volt elkerülni a balesetet – írja a TMZ. Az osztrák–amerikai színész nem sérült meg, a kerékpáros nő viszont kórházi kezelésre szorult az ütközés miatt.

A TMZ forrásai arról számoltak be, hogy Schwarzenegger betartotta a sebességhatárt, a rendőrség nem is vádolja őt bűncselekménnyel. A rendőrségi források a kiadványnak elmondták, hogy a színész nem hibázott vezetés közben, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen. Állítólag a nő állapota stabil, és nem szenvedett maradandó sérülést.

A nő biciklijét később Schwarzenegger autójának hátsó ülésén látták, amiből a TMZ azt a következtetést vonta le, hogy a korábbi kaliforniai kormányzó elvitte megjavíttatni a kerékpárt.

A Terminátor-filmek sztárja tavaly januárban egy másik autóbalesetben is érintett volt: a híresség szabálytalanul kanyarodott balra a terepjárójával, és belerohant egy szabályosan közlekedő Toyota Priusba, majd eltalált még két másik járművet is. Schwarzenegger állítólag karcolások nélkül hagyta el a baleset helyszínét.

(Borítókép: Arnold Schwarzenegger 2022. szeptember 28-án. Fotó: Beata Zawrzel / NurPhoto / Getty Images)