Újra lesz Éden Hotel, itt lehet majd nézni

GettyImages-1449551282
2023.02.08. 12:25
Több év szünet után újra megnyitja kapuit az Éden Hotel, a népszerű stratégiai reality új évada az RTL+-on lesz követhető.

Az RTL már keresi a valóságshow legújabb évadának játékosait, akik a 20 millió forintos nyereményért szállnak harcba, tudatta szerdán a csatorna. Mint írták, az Éden Hotel nem egy megszokott reality, hanem egy izgalmas stratégiai játék, amelyben a szabály egyszerűnek tűnik: a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak. Aki egyedül marad, pakolhat, és mehet haza.

Az RTL+ streamingplatformra érkező Éden Hotel legújabb évadát a Paprika Studios gyártja. Az RTL már keresi a szereplőket a mexikói helyszínen forgó realityhez.

Az Éden Hotel 2011 márciusában debütált Magyarországon, akkor kezdte sugározni a VIASAT3. A csatorna 2012-ben már be is mutatta a második évadot, a műsorvezető mindkétszer Horváth Éva volt. A harmadik évadra kicsit többet kellett várni, azt 2015-ben a TV2 tűzte műsorra, a valóságshow vezetését Berki Krisztiánra bízták.

A műsorhoz egy botrány is fűződik: az egyik adásban Gábor szexre akarta kényszeríteni show-beli párját, Nórit. A lány többször és határozottan elutasította a férfi közeledését, amit Gábor nem vett jó néven – „Mi az, hogy nem?” –, fogdosta, ráfeküdt, szétfeszítette a lábát, hozzádörgölte magát, aztán szóbeli alázással is próbálta megtörni az ellenállását.

(Borítókép: Bru G / Andia / Universal Images Group / Getty Images Hungary)  • Hírek
  • Hírek