Jeremy Renner fantasztikus gyógyulásáról beszélt a Hangya

GettyImages-1353918533
2023.02.09. 12:50
Paul Rudd és Evangeline Lilly is meglátogatta Rennert, mind a ketten elájultak a Sólyomszem színészének hihetetlen erejétől és gyógyulásától.

Miközben lassan kijön a legújabb Marvel-attrakció, a Hangya és a Darázs: Kvantumánia, a film sztár szereplői társukat, a hókotróbalesetben lesérült Jeremy Rennert ünneplik.

A Hangya, Paul Rudd és kolléganője, Evangeline Lilly is meglátogatta Rennert a január 1-i hóbaleset után, amiben Renner az unokaöccsét mentette meg és 30 csontját törte. A Sólyomszem színésze először kórházban lábadozott, de néhány hete már otthon gyógyul.

Lilly az Access Hollywoodnak azt nyilatkozta, hogy Renner ereje és fejlődése fantasztikus. Amikor belépett hozzá, nem is értette, hogy Renner mozog, járkál.

Arra számítottam, hogy majd ülök az ágya szélén, fogom a kezét, ő nyögdös a fájdalomtól, és nem képes mozogni. Ehhez képest a barátaival nevetgél és mozog. Ez igazi csoda! Jeremy hihetetlenül kemény, és fantasztikusan gyógyul.

Lilly hozzátette, Renner elmondta neki, nagyon intenzív, halálközeli, traumatikus élményt élt át.

Paul Rudd az Entertainment Tonightnak azt mondta, közvetlenül a Hangya és a Darázs: Kvantumánia február 6-i világpremierje előtt beszélt Rennerrel, aki jól van, mert

Ő a legjobb srác! Fantasztikus!

Egy január 21-i Instagram-bejegyzésben Renner tájékoztatta rajongóit a fejlődéséről, és közzétett egy fotót a fizikoterápiás gyakorlatairól is. A képaláírásban azt írja:

A reggeli edzések, a döntések mind átformálták az új évet. Az egész családom átélte a tragédiát, összehozott minket a szeretetben, de szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a támogató üzenetekért és a családom és a felém irányuló figyelmességért.

Hozzátette,

a több mint 30 törött csont meg fog gyógyulni, megerősödik, ahogy a családdal és a barátokkal való szeretet és kötődés is elmélyül. Szeretet és áldás mindnyájatoknak!

(Borítókép: Jeremy Renner 2021. november 17-én. Fotó:  Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport