Hová tűnt Galambos Lajos?

BP-nek-2020-7
2023.02.15. 08:42
A mulatós zenésznek ma kellett volna megjelennie a kecskeméti börtönben, de sajtóértesülések szerint nem jelent meg.

A Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél vártak a Bors munkatársai, hogy elkaphassák a pillanatot, amikor Galambos Lajos megjelenik a börtönnél, a trombitaművész egyelőre nem jelent meg az intézetnél, bár a beköltözésre állítólag egész nap lehetősége van.

Mint megírtuk, Galambos Lajost 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélték másodfokon decemberben. A zenész víz-, gáz- és áramlopási ügye már 2015 óta húzódik. Korábban Galambos úgy nyilatkozott egy interjúban, hogy képtelen beletörődni a döntésbe, és továbbra is eltökélten harcol azért, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát, de felkészült arra az esetre, ha be kell vonulnia.

Ezt követően megírtuk, hogy február 15-én, azaz a mai napon kell bevonulnia Kecskeméten a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol mint kiderült, nincs luxus és nem kivételeznek majd a zenésszel.

Januárban a zenész kórházba is került, mert fulladásos rohamok törtek rá.

Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak

– mesélte a mulatós előadó, aki ezzel a peres ügyeire utalt.

A lap nem rendelkezik információkkal arról, hogy miért nem jelent meg a börtönnél Galambos Lajos, de amint kiderül, mi történhetett, frissítjük cikkünket.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)