Öngyilkos lett Kellie Pickler énekesnő férje

2023.02.18. 07:26
Kellie Pickler amerikai énekesnő férje, Kyle Jacobs 49 éves volt.

A nashville-i rendőrség bejelentette, hogy Kellie Pickler férje, Kyle Jacobs öngyilkos lett a házaspár nashville-i otthonában. A férfi egy emeleti szobában fegyverrel végzett magával.

A rendőrség szerint Kellie aludt, de felébredt éjszaka, és amikor nem látta Kyle-t, keresni kezdte, majd amikor ő és egy asszisztense nem tudták kinyitni az emeleti hálószoba ajtaját, hívták a 911-et.

Kellie és Kyle 2011-ben házasodtak össze, és 2015-től kezdve mindketten 3 évadon keresztül szerepeltek az I Love Kellie Pickler című sorozatban. Kyle countryzenei dalszerzőként dolgozott – olyan sztárokhoz kötődő kreditekkel, mint Tim McGraw, Kelly Clarkson, Darius Rucker, Garth Brooks és mások – közölte a TMZ.

Pickler 2006-ban az American Idol 5. évadában a 6. helyen végzett, majd sikeres country karriert futott be. Jelenleg a SiriusXM The Highway rádióműsorának házigazdája a hét minden napján.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 80-20-55-20 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.