Sz*r hangzásra panaszkodik, mégsem adja ki visszatérőalbumát a világhírű rapper

2023.02.22. 17:53
Megváratja rajongóit, mégsem jelenteti meg egyelőre visszatérőalbumát a népszerű amerikai rapper LL Cool J, mivel korántsem elégedett a felvett dalok minőségével – a lemezt egyszerűen sz*rnak titulálta.

A zene világa – akárcsak a sporté – a nagy visszatérések szakmája, azonban a korábban letett lant nem mindenki kezében áll jól hosszú évek elteltével is. Van, akinek sikerül évtizedekkel korábbi sikerei után újra nagyot robbantani, mások viszont még azt a hírnevet is le tudják rombolni, ami megmaradt. 

Az elmúlt hónapok huzavonájával inkább az utóbbi kategóriába tartozik az amerikai rapper, LL Cool J, polgári nevén James Todd Smith, aki egészen 1985-ös bemutatkozó albumától kezdve 2013-ig adott ki lemezeket. A többszörös Grammy-díjas előadó ezt követően több sorozatszerepben és show-műsorban is látható volt, többek között szerepelt az NCIS: Los Angelesben, de műsorvezetőként feltűnt a Playback-párbaj című műsorban is.

A rappelést hosszú évekre háttérbe szorító LL Cool J januárban azzal rukkolt elő, hogy hamarosan újra lemezt ad ki, amelyre azonban, úgy tűnik, még várniuk kell a rajongóknak. Az előadó ugyanis Twitter-oldalán bejelentette, nem adja ki egyelőre a visszatérőalbumot.

Ennek egészen egyszerű oka van, állítása szerint ugyanis korántsem elégedett a felvett lemezzel, amelyen szeretne tovább dolgozni, mivel

nem szeretne sz*r hangzású koronggal visszatérni.

A TMZ által kiszúrt bejegyzésben emellett azt írja a rapper, hogy tömeges fogyasztásra alkalmatlan a zenéje, ezért türelmet kér a rajongóitól, amíg kijavítja a hibákat.