Kulcsár Edina és G.w.M összeházasodott

20221003 9979
2023.02.25. 17:17
Kulcsár Edina és G.w.M az Instagramon jelentették be szombat délután, hogy összeházasodtak. A rapper közölte azt is, hogy a lagzi a baba születése után pótolva lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk összeházasodott, méghozzá titokban. Boldogságukat mindössze egy rövid, de annál sokatmondóbb szöveggel és egyetlen képpel jelentették be az Instagramon:

Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt, ami kiváltaná, de megtörtént, és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden, mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden, és ezt nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent, drága gyönyörű feleségem

– írta G.w.M.

Hozzátette: a nagy buli pótolva lesz a baba születése után.

Amint arról beszámoltunk, harmadik, valamint G.w.M-mel közös első gyermekével várandós Kulcsár Edina, aki korábban már elárulta, kislányt hord a szíve alatt. Az egykori szépségkirálynő és a rapper már tudják, hogy fogják hívni születendő babájukat, és mint ahogy azt nemrég bevallották, egy meglehetősen ritka nevet választottak, amiből mindenki rögtön tudni fogja, a pici az ő közös kislányuk. A minap felröppent a hír, hogy mi is lehet majd a születendő kislány neve, erről itt írtunk.

A modell néhány rajongója szerint egyébként Kulcsár Edina viselkedése megváltozott az utóbbi egy évben, és ez néhány közösségi médiás posztjában is megmutatkozott. Az egykori szépségkirálynő tavaly februárban is beszélt arról, hogy elkezdte felvenni a roma szokásokat, amelyek szigorúan körülírják azt, hogy a nőnek mit szabad, és mit nem (bár ő maga azt mondta, hogy ezek számára maguktól értetődőek). Novemberben pedig G.w.M is beszélt egyszer arról, hogy milyen elvárásai lesznek felé például az étkezéseknél.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M 2022. október 3-án. Fotó: Szollár Zsófi / Index)