Skype-on válik el Molnár Gusztáv és felesége

2023.03.12. 19:05
Molnár Gusztáv és felesége, Fazekas Vivien Skype-on keresztül fognak elválni. A bipoláris zavarral küzdő színész jelenleg elvonón van alkoholproblémái miatt.

Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv alkoholproblémái miatt elveszítette feleségét. A bipoláris zavarral küzdő színész bevonult az elvonóra is, hogy helyrehozza kapcsolatát nejével, ám a nő végül úgy döntött, véget vet a házasságuknak. A férfi ezután az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, tavaly novemberben pedig elfogatóparancsot adtak ki rá rágalmazás miatt.

A Blikk információi szerint a házasok Skype-on keresztül, a modern technika segítségével fognak majd elválni még tavasszal. A színész felesége, Fazekas Vivien a lapnak azt nyilatkozta:

Ha minden jól megy, még a nyár előtt megtörténik a válóperes tárgyalás online, azaz Skype-on, és elválaszthatnak minket. Persze az intézmény bármikor dönthet úgy, hogy Guszti nincs olyan állapotban, hogy a tárgyalást lefolytassuk, noha remélem, ez nem így lesz.

Mint mondta, vegyes érzések dúlnak benne, mert nem úgy fut neki az ember egy házasságnak, hogy válás lesz a vége. „A végsőkig kitartottam, és olyan lelki sebek keletkeztek rajtam és a kisfiamon, amiket egy életen át hordozunk” – tette hozzá.

Ugyan tavaly májusban még adtak maguknak egy utolsó esélyt, és rengeteget beszéltek arról, hogy hogyan kezdhetnének tiszta lappal, a hazatérés után nem telt el 24 óra, és minden kezdődött elölről.

Azt gondolom, ha egyszer Guszti le is akarna ülni velem, hogy átbeszéljük a múltat, nem lenne miről beszélgetnünk, ő a nagy részére nem emlékszik annak, ami történt. A fájdalomra sem, amit okozott nekem és a kisfiamnak. Én pedig már nem szívesen tépném fel a régi sebeket

– fogalmazott Fazekas Vivien.