Válik Kollányi Zsuzsi

2023.03.21. 19:47
Kollányi Zsuzsi énekesnő Instagram-oldalán jelentette be, hogy férjével úgy döntöttek, elválnak. Elmondása szerint sok dolog előzte meg döntésüket, de hiszik, hogy így lesz a legjobb.

„Ezúton szeretném Veletek tudatni, hogy a férjem és én úgy döntöttünk, mostantól a baráti szeretet és nem a házasság zászlaja alatt szeretnék tovább nevelni a gyermekeinket” – írta közösségi oldalán az énekesnő.

Mint írta, sok-sok dolog előzte meg ezt a döntésüket, és hiszik, hogy ez így lesz a legjobb. 

Békésen zajlik a válás

„Szerencsések vagyunk a férjemmel, hogy három ilyen csodálatos gyermekünk született. Azt gondolom, az az első és legfontosabb feladatunk, hogy őket békességben, barátságban felneveljük, és ez örök szövetséget jelent kettőnk között” – mondta el a Blikknek az énekesnő. 

Attilával most is mindenhova együtt megyünk a gyerekekért, és együtt jövünk-megyünk velük. Nem gondolom, hogy ennek bármi miatt változnia kellene, szerintem pont az a jó, ha azt mutatjuk meg a fiúknak, hogy a változások ellenére működhet minden ugyanolyan szeretetben

– tette hozzá a lap megkeresésére, egyben azt is megerősítve, hogy valóban békés körülmények között zajlik a válás.  • Tippek
  • Lakáshitel