Bejelentették az Amerikába költöző Ázsia Expressz új évadának szereplőit

2023.03.21. 10:06
Hamarosan indul a forgatás, bejelentette az Ázsia Expressz új évadának szereplőit a kalandrealityt műsorra tűző TV2. Az idén rendhagyó módon a címmel ellentétben nem Ázsiában, hanem az amerikai kontinensen vívnak meg egymással és az elemekkel az ismert személyiségek, a 10 millió forintos fődíjért Mexikón és Guatemalán keresztül vezet a hazai celebek útja.

A csatorna stábja és a szereplők már útnak indultak, hamarosan elstartol az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása – írja lapunkhoz eljuttatott közleményében a TV2.

A népszerű kalandrealityben hét kalandvágyó pár próbál majd szerencsét Mexikó és Guatemala változatos vidékén, hogy megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva egy nem mindennapi küldetés során megküzdjön a 10 millió forintos fődíjért. 

Készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak:

  • Kucsera Gábor és Tóth Dávid,
  • Kempf Zozo és Pető Brúnó,
  • Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni,
  • Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka,
  • Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka,
  • Sipos F. Tamás és fia, Dani,
  • Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatása a napokban kezdődik Mexikóban, majd pár hét múlva Guatemalában ér véget.

Az Ázsia Expressz hatalmas népszerűségnek örvend, így nem volt kérdés, hogy folytatjuk. Szerettünk volna azonban egy kis újdonságot belevinni, még izgalmasabbá tenni a műsort, így Ázsia után most új helyszínen, Mexikóban és Guatemalában forgatunk. Rengeteg mexikói sorozatot látott ez az ország, biztos vagyok benne, hogy a nézőket izgatja, milyen is az igazi Mexikó. Ez a helyszín így egy különleges pluszt ad az egyébként is közkedvelt műsorformátumnak

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A kalandreality háziasszonya a negyedik évadban is az előző három évadot vezető Ördög Nóra lesz.

A gyerekektől a múlt héten már elköszöntem, de egy kis idő múlva csatlakoznak majd hozzánk három hétre. Nagyon örülök, hogy egy ilyen izgalmas kontinensre érkezünk, nagyon szeretem Mexikót, az ottani embereket, az ételeket. Teljesen más persze nyaralóként érkezni az országba, látva az útvonalunkat, hihetetlen vadregényes tájakon fogunk járni, amit nagyon várok. Mexikó ezen arca nekem is új lesz, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ázsiában már megszoktunk egyfajta mentalitást, izgalmas lesz megtapasztalni, hogy Mexikóban és Guatemalában hogyan fogadnak minket, mennyire lesz nehéz a stoppolás és a szálláskeresés a versenyzőknek. A csapat idén is nagyon izgalmas, színes, többekkel korábban már más műsorokban találkoztunk, kíváncsi vagyok hogyan teljesítenek majd

– ecsetelte a műsorvezető.