Galambos Lajos tartalékait éli fel, miközben nevében hirdet fellépéseket egy álprofil

2023.03.23. 08:55
Nehéz időket él a szebb napokat látott trombitaművész. A rá váró börtönbüntetés, az egészségügyi gondok és az anyagi nehézségek után most valaki a nevében szervez nem létező haknikat.

A március közepén visszavonulását bejelentő zenész 11-én adta utolsó koncertjét, amiről az Index is beszámolt. A tüdőtágulatban szenvedő Galambos Lajos néha levegőért kapkodva, de jó hangulatban zenélt.

Azóta nem vállalt egyetlen fellépést sem, minden meghívást lemondott, de az interneten mégis lehetett találni Lagzi Lajcsi-koncertet hirdető eseményt. Egy ismeretlen személy ugyanis fellépéseket szervez a trombitás nevében.

Galambos tegnap este adott interjút a Tények Extrának, ahol elmondta, hogy

egy ismeretlen haknikat vállal a nevében egy álprofil mögé bújva.

– Én nem vállalok fellépést. Én úgy döntöttem, hogy visszavonulok mondta a trombitaművész.

Egy ideje már félretett pénzekből él

A mulatós sztár arról is vallott a műsorban, hogy egy ideje már a félretett pénzéből él. A börtönbe való bevonulására váró Galambos Lajos vagyonának jelentős részét elvitték a perköltségek és a büntetések.

Már rég a tartalékokból, a félretett pénzekből élek. 45 millióra büntettek meg

– magyarázta a TV2-nek.

Nemrég írtunk róla az Indexen, hogy Galambos Lajos mocsai luxuskastélyát jelenleg 5,1 milliárd forintos irányáron hirdetik. A szakértő szerint azonban nem lesz egyszerű eladni.

Galambos Lajost még 2022 decemberében ítélték másodfokon három év hat hónap szabadságvesztésre energialopás és vesztegetés miatt, amelynek letöltését február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, azonban nem jelent meg a helyszínen. Később halasztást kért, melyet a bíróság elutasított.

A rá kiszabott büntetés jó magaviselet esetén enyhíthető lesz, és Galambos akár egy év után szabadulhat.