Reviczky Gábor sugárkezelésre vár

STA0748
2023.03.25. 08:54
A színészről nemrég kiderült, hogy rákos. Egy speciális vizsgálat eredményére várt, amely szerencsére biztató eredményt mutatott. Eszerint ugyanis nincs áttét a színész szervezetében.

Reviczky Gábor hónapok óta prosztatarákkal küzd, aminek egy agresszív fajtája támadta meg szervezetét.

A színészt korábban megműtötték, már csak egy speciális vizsgálatra, az úgynevezett PET CT-re várt, ez alapján dőlt el ugyanis, milyen utókezelésre számíthat. A színész akkor határozottan kijelentette, a kemoterápiát nem vállalja.

Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel itthon nincs még célzott kemoterápia, a kemót vissza fogom utasítani. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti, remélem, erre nem lesz szükségem, elég lesz a sugárkezelés

– jelentette ki határozottan a Blikknek Reviczky.

Most Reviczky biztató eredményekről számolt be betegségével kapcsolatban, a vizsgálat ugyanis szerencsére nem mutatott áttétet a színész szervezetében.

Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint – sajnos – nagyon sokan

– fogalmazott a színész.

Reviczkyt nem gátolja betegsége a munkában, folyamatosan dolgozik addig is, míg a kezelésre vár. Elmondta, hogy hamarosan folytatódik a Mi kis falunk című népszerű sorozat forgatása, júniusban pedig több filmben és sorozatban is játszik majd egyszerre. 

(Borítókép: Reviczky Gábor 2021. április 14-én. Fotó: Sóki Tamás / Index)