Ismét lábra tudott állni Jeremy Renner a szörnyű balesete után

2023.03.27. 08:20
Jeremy Renner vasárnap egy videót posztolt arról, hogy ismét lábra tudott állni az év elején történt súlyos balesete után.

Jeremy Renner hókotrás közben szenvedett súlyos balesetet az év elején, amelyben több mint 30 csontja tört el. Legutóbb egy hónappal ezelőtt írtunk az állapotáról és a gyógyulásáról, akkor a színész azt mondta: mindent megtesz azért, hogy ismét talpra állhasson.

Mostanra a színész állapota tovább javult, és ennek köszönhetően

a baleset után közel három hónappal ismét lábra tudott állni.

A színész egy videót posztolt arról, hogy egy antigravitációs futópadon (amelyet rendszerint terápiás célokra használnak) már sikerült megtennie az első lépéseket.

A videóban Jeremy Renner azt is elmondta, hogy ezen a futópadon kevésbé érzi a saját súlyát, és így sokkal könnyebb járnia. „Olyan, mintha lenne egy mankóm” – mondta, majd azt is hozzátette, hogy a testsúlyának „körülbelül a 40 százalékát” érzi csak, amikor az eszközt használja.

A Yahoo News emlékeztetett arra is, hogy Jeremy Renner már a saját otthonában folytathatja a lábadozást. A színész februárban arról is beszélt, hogy a fizikai gyógyulás mellett a mentális felépülést is megkezdte.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport