Jennifer Aniston: A Jóbarátokat ma már sokan sértőnek találják

GettyImages-84015767
2023.03.30. 06:52
A Jóbarátok című sorozat az 1990-es évek talán legmeghatározóbb sitcomja volt, a Rachelt játszó színésznő, Jennifer Aniston szerint viszont az azóta felnőtt generáció, ha visszanézi a sorozat epizódjait, sértőnek találhatja. A színésznő úgy látja, a vígjáték és a filmek műfaja is komoly változáson ment át.

Jennifer Aniston a Yahoo beszámolója szerint arról beszélt az AFP-nek, szeretné, ha többet nevethetnénk magunkon, ahelyett, hogy a vígjátékokban minden szót ellenőrizni kellene. A Jóbarátok sztárja szerint a vígjátékok és a filmek műfaja is megváltozott – nyilatkozta Párizsban, ahol Adam Sandlerrel új közös filmjüket, a Gyagyás gyilkosság 2-t (Murder Mystery) forgatják. 

Most nagyon óvatosnak kell lenni, ami nagyon megnehezíti a humoristák dolgát, mert a vígjáték szépsége az, hogy kigúnyoljuk magunkat, kigúnyoljuk az életet

– fejtette ki a színésznő, hozzátéve, hogy a kultúra drámaian megváltozott az 1990-es évek óta, amikor a Jóbarátok sorozat aranykorát élte. Szerinte azóta felnőtt egy generáció, amely ha visszanézi a sorozat epizódjait, sértőnek találhatja.

Elismerte, voltak olyan részek, ahol át kellett volna gondolniuk a dolgokat, de sosem sértettek meg senkit szándékosan. Úgy látja, ezek azok a problémák, ami miatt Hollywoodban sokkal kevesebb vígjáték forog az utóbbi években, ami Aniston szerint tragédia.

Mindenkinek szüksége van viccekre. A világnak szüksége van humorra. Nem vehetjük magunkat túl komolyan, különösen az Egyesült Államokban nem, ahol mindenki túlságosan megosztott

– húzta alá a színésznő.

(Borítókép: Jon Kopaloff / FilmMagic / Getty Images)