2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

Liptai Claudia: A mai napig büszke vagyok az aktjaimra

DSC5646
2023.03.30. 10:55
Majoros Hajnalka modell, Makány Márta divattervező és Zsólyomi Norbert divatfotós voltak Liptai Claudia legújabb beszélgetős műsora, a Nő a tét e heti vendégei, amiben a szemérmesség és az álszentség témakörét járták körül, tabuk nélkül.

A meztelen valóság, azaz a szemérmesség és az álszentség volt Liptai Claudia talkshow-jának aktuális témája, melyben a műsorvezető tabuk nélkül mesélt arról, hogy bizony pár évvel ezelőtt ő is elvállalta a nyuszis magazin egyik felkérését.

Ha valaki engem ismer, az pontosan tudja, hogy halálosan szégyenlős vagyok, tehát ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom. Ez egy nagyon érdekes dolog, hogy miért. Vannak jobb napok, van, amikor kint borultabb az idő, és nem látok annyit magamból, és azt mondom, hogy nem rossz. És vannak a sarabolós napok, mikor mindent levágnék. De olyan nem volt soha, hogy minden tökéletes

– kezdte a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy a pénz miatt vállalta el 2009-ben a Playboy magazinos fotózást.

Akkor jött el az a pillanat, amikor nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként pedig azt mondtam, hogy egyszer megcsinálom

– folytatta, rámutatva a képekre, melyek az ominózus fotózáson készültek. Liptai nem tagadja, a mai napig rendkívül büszke ezekre, ahogy azt sem, hogy a fotózást csak komoly alkoholmennyiséggel tudta végigcsinálni.

Az epizódból kiderült továbbá, hogy hogyan kezeli a szemérmesség kérdését gyermekeivel Majoros Hajnalka, kikből merített önbizalmat Makány Márta, míg Zsólyomi Norbert megdöbbentő őszinteséggel számolt be étkezési zavarairól.

(Borítókép: Liptai Claudia. Fotó: Kaszás Tamás / Index)