Puskás-Dallos Bogi kisbabát vár

2023.03.31. 10:40
Instagram-oldalán jelentette be Puskás-Dallos Bogi énekesnő, az Index Sunday Brunch című műsorának állandó műsorvezetője, hogy Puskás Petivel első gyermeküket várják.

Dallos Bogi és Puskás Peti azóta alkotnak egy párt, hogy 2019-ben az RTL X-Faktor című műsorában mindketten mentorként dolgoztak. Az énekesnő és a színész-énekes már a műsor elején, a mentorházban összejött. Bár kapcsolatukat próbálták titkolni, a szemfüles fotósok elől nem tudtak elbújni – miután egy alkalommal nyilvános helyen lefotózták őket, az Instagram-oldalukon bejelentették, hogy valóban egy párt alkotnak. 

Kapcsolatuk hamar komolyra fordult, 2021 augusztusában már össze is házasodtak, a nevük Puskás-Dallos Petire és Puskás-Dallos Bogira változott.

Általában az szokott lenni, hogy a nő veszi fel a férfi nevét, de miért ne lehetne így fordítva is? Hiszen a két fél között egyenrangúság áll fent, a tisztelet és az odaadás pedig nemcsak a férfinek jár, hanem fordítva is

– nyilatkozta akkor Puskás-Dallos Peti.

Puskás-Dallos Bogi várandós

Az énekesnő azóta kiszállt az X-Faktorból, és ismét elkezdett komolyabban koncentrálni a zenei karrierjére. Persze később is felbukkant különböző tévéműsorokban (párjával együtt szerepelt az RTL Nyerő Páros című műsorában, illetve a TV2 Sztárban Sztár című show-jában is kipróbálta magát), emellett pedig állandó műsorvezetője lett az Index Sunday Brunch című műsorának.

A házaspár most újabb nagy bejelentést tett: Instagram-oldalukon osztották meg az örömhírt, hogy Puskás-Dallos Bogi gyermeket vár.

A világ legboldogabb emberei vagyunk, mert szülők leszünk. Nagyon várunk, kisbabánk – olvasható a közös poszt mellett.