Nem volt elég szexi, letagadná filmjét Hugh Grant

2023.04.01. 11:07 Módosítva: 2023.04.01. 14:26
A James Corden-show vendégeként vallotta be, hogy egy 1989-es tévéfilmet tagadna le, ha tehetné, mert az olcsó kis produkcióban csak röhejes paróka és kalap jutott neki. Pedig ő lett volna a szexi útonálló!

Hugh Grant a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület apropóján volt James Corden vendége a The Late Late Show with James Cordenben Chris Pine mellett. Corden ekkor tette fel a kérdést a színésznek, hogy milyen filmet, filmeket törölne az életrajzából, ha megtehetné.

Grant nem habozott a válasszal, és elmondta, hogy

évtizedek óta rosszul választ, és ezért csak magát okolhatja.

De a legnagyobb tévedésnek A Lady és az útonállót nevezte meg, ezt az 1989-es tévéfilmet, amiben Lord Lucius Vyne karakterét alakította. A csapnivaló, az IMDb pontszáma szerint is igen gyenge (5,5) mesében ahogy mondja:

Én lettem volna a szexi útonálló, ehelyett a film alacsony költségvetésébe csak rossz paróka és ócska kalap fért bele. Úgy nézek ki, mint egy rajzfilmfigura, a Deputy Dawg.

Azt is hozzáteszi, ha feszült, két oktávval felmegy a hangja, így hát rikácsolva ugrott ki a fák mögül rajzfilmfiguraként, és így kiabált rá az elhaladó hintókra.

De az igazi Grant-rajongók biztosan megbocsátják ezt a korai tévedést, hiszen a Négy esküvő és egy temetés, a Sztárom a párom,Bridget Jones, a Napok romjai, az Egy fiúról vagy az Igazából szerelem könnyen feledteti a balfék útonálló szerepét. A kritikusabb nézők szerint viszont Grantnek jóval több filmet kellett volna említenie.