Megszületett az Agymenők sztárjának gyermeke

2023.04.01. 21:38
Kaley Cuoco és Tom Pelphrey a színésznő Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy megszületett a kisbabájuk, akiről néhány képet is megosztottak. A posztban hálájukat fejezték ki az orvosok, nővérek és a családjuk felé is.

Megszületett Kaley Cuoco és pára, Tom Pelphrey első gyermeke, akinek már a nevét is elárulták a boldog szülők.  

Bemutatjuk Matilda Carmine Richie Pelphrey-t, életünk szeme fényét! Nagyon hálásak vagyunk ennek a kis csodának! Köszönünk mindent az orvosoknak, a nővéreknek, a családunknak és a barátainknak, akik az elmúlt napokban óriási segítségünkre voltak. Áldottak érezzük magunkat!

– írta a színésznő az Instagram-oldalán, ahol néhány friss fotót is mutatott a gyermekükről. 

A szerelmesek születendő kislányuk tiszteletére korábban egy óriási babaváró bulit is rendeztek, amelyen részt vett megannyi családtagjuk és barátjuk is.

Kaley Cuoco és színész kedvese, Tom Pelphrey tavaly áprilisban ismerkedett meg egymással a Netflixen futó Ozark című sorozat utolsó évadának premierjén. Pelphrey Ben Davis szerepét játszotta a szériában. A színésznő később úgy nyilatkozott a találkozásukról, hogy az „szerelem volt első látásra”. Együtt először Greg Berlanti forgatókönyvíró, producer és rendező csillagának felavatásakor mutatkoztak nyilvánosan a Hollywoodi hírességek sétányán májusban.  • Hírek
  • Hírek