Nacsa Olivér szerint a humor nem női műfaj

2023.04.01. 12:14
Nacsa Olivér a Karc FM Bezzeg című műsorában beszélt a hazaszeretetéről, a női humorról Pottyondy Edinával kapcsolatban, és Bödőcs Tiborról is elmondta a véleményét.

A Karc FM Bezzeg című műsorában a médiában sokszor „udvari bolondnak” titulált Nacsa a párbeszédet hiányolja a különböző pártállású felek között. Annak apropóján, hogy a humoristák nem vesztik-e el a hitelüket, ha vállalják pártállásukat, a Heti Hetest említi, és Hajós Andrást.

A beszélgetés közben szóba kerülnek a polgári és keresztény értékek, amiket otthonról hoz, az értékmentés, az ünnepek, a haza, de az egykori influenszer, Pottyondy Edina is. Ekkor elmondja:

Az emberek kevésbé adnak nyomatékot egy humoros mondatnak, ha azt egy nő szájából hallják. Ez egy alapvetően férfiszakma.

Nagy tehetségnek tekinti Bödőcs Tibort, aki szerinte már a baloldal szócsöve lett. Bár ő zseniálisnak tartja,

ha az ő részükről lenne megfelelő viszonyulás, elfogadás, nem is lenne baj, de ez nincs.

De a tehetség és a siker elvitathatatlan, bármilyen pártállású is az ember, noha Nacsa úgy érzi, a választások után elveszítette a tehetségét, csak mert vállalta, melyik oldalra áll. Szerinte minden műfajnak megvan a közönsége és a létjogosultsága, ahogy régen is megvolt.

Nacsa most boldog, elégedett ember több évtizedes sikeres karrier után.