Pottyondy Edina: Nacsa Olivér egy humortalan, gyáva, hímsoviniszta NER-szolga

2023.04.02. 17:22
Pottyondy Edina humorista, influenszer is reagált Nacsa Olivér mondataira, amelyek arról szóltak, hogy a humor nem női műfaj. A női humorista szerint Nacsa Olivér nem vicces, ellenben gyáva, mivel a szakmával és a közönséggel próbál meg takarózni.

Nacsa Olivér korábban a Karc FM műsorában úgy fogalmazott: a humor nem női műfaj. 

Az emberek kevésbé adnak nyomatékot egy humoros mondatnak, ha azt egy nő szájából hallják. Ez egy alapvetően férfiszakma

fogalmazott Nacsa

A kijelentés nagy port kavart, sokan felháborodtak miatta. A humorista ennek ellenére nem sokkal később egy közösségi médiás poszttal jelentkezett, és azt írta, igenis vannak férfi- és női szerepek, valamint ilyen szakmák. 

Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!

– írta a bejegyzésében.

Pottyondy Edina visszavágott, és nem finomkodott

Az influenszerként-humoristaként ismert fiatal nő a YouTube-csatornáján reagált az elhangzottakra. Úgy kezdte videóját, hogy meg kell védenie Nacsa Olivért.

A kommentmezőben rengetegen nevezték őt humortalan, hímsoviniszta NER-szolgának. De úgy gondolom, hogy akik ezt emelték ki, félreértették őt. Jó, azzal mondjuk egyetértek, hogy Nacsa Olivér humortalan, hímsoviniszta NER-szolga, de hát ebben nincsen semmi újdonság! Ezekből nemcsak megél, de büszke is rá! 

– kezdte a videóját Pottyondy Edina. 

Ezt követően azzal vádolta meg Nacsa Olivért, hogy gyáva, ugyanis a műsorban nem a nőkről kérdezték a véleményét, hanem konkrétan róla, Pottyondy Edináról. „Ami viszont nem köztudott, de fontos információ az Ihos József Szakmunkásképző legszorgalmasabb növendékéről, Nacsa Olivérről, hogy gyáva. Igen, Olivér, gyáva vagy! A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam!” – mondta Pottyondy Edina, majd hozzátette: 

Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok, tehetségtelennek tartasz, vagy nem vagyok vicces. Ehhez képest azon kezdtél el álságosan sajnálkozni, hogy a nőknek nincs humoruk, és a közönségnek sincs rájuk fogadókészsége!

Pottyondy Edina szerint mindez azt jelenti, hogy a szakmával és a közönséggel takarózott Nacsa Olivér, ahelyett hogy felvállalta volna a véleményét. A videó végén aztán ismét „megvédte a humoristát. 

Persze lehet, hogy nem beszélsz te akkora hülyeségeket, Olivér. Attól, hogy nem vagy vicces, attól még lehet igazad, és lehet, hogy tényleg a péniszben van a humorérzék

– ironizált a bejelentkezése végén Pottyondy Edina.