Nacsa Olivér vállalja, hogy nem píszí

2023.04.02. 13:18 Módosítva: 2023.04.03. 13:19
Nacsa Olivér nemrég megosztó kijelentéssel háborította fel a közvéleményt. Számos magyar nő is reagált a humorista megjegyzésére. Nacsa a Karc FM műsorában úgy fogalmazott, a humor nem női műfaj.

A megosztó kijelentés után több magyar híresség, köztük Lilu, Péterfy-Novák Éva és dr. Varga-Damm Andrea is kifejtette a véleményét. Ők élesen kritizálták Nacsa Olivér nőkhöz való hozzáállását, de megjegyzéssel illették a humoristának a hivatásában elért eredményeit is.

Nacsa látszólag azonban nem bánta meg a kijelentését, hiszen szombat este egy Instagram-történetben is felhozta az esetet. A posztban a szerelmét dicsőíti. 

A nagybetűs Nő! A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem. Akivel békében és a legnagyobb boldogságban élünk! Mert mindenki ilyen nőről álmodik. Több mondanivalóm nincs

írta a képhezHozzátette, igenis vannak férfi- és női szerepek, valamint -szakmák.

Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!

– emelte ki.