Vérdíjat tűzött ki az alvilág egy magyar énekesnő fejére

2023.04.11. 09:26
Dílereket dobott fel a rendőrségnek a magyar énekesnő, akit még tavaly találtak kábult állapotban az otthonában. Egyes információk szerint az alvilági alakok már vérdíjat tűztek ki a fejére.

Tavaly ősszel került napvilágra a hír, hogy egy kábult állapotban, vágásokkal a karján talált magyar énekesnőt szállítottak kórházba, ahol kiderült, kábítószert fogyasztott. Az üggyel kapcsolatban azóta már kiderült, hogy négy személy ellen bűnrészesség miatt folyik vizsgálat, közülük egy embert le is tartóztattak.

A rendőrség nemrég közölte, egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgattak ki gyanúsítottként, és a legújabb információk alapján terhelő vallomást is tett. 

Mint a Blikk megírta, egy informátor szerint a felelősségre vonás elkerülése érdekében az énekesnő különböző információkkal látja el a hatóságot a dílerekkel kapcsolatban, akik már vérdíjat tűztek ki a fejére. 

A kábítószeres bűncselekmények miatt az utóbbi időben letartóztatottak között gyakran szóba kerül a művésznő neve. Ez nem meglepő, mivel úgy tűnik, az ellene indult eljárást azzal úszhatja meg, hogy súg a dílereiről. Ezzel viszont magára haragította az alvilágot, az általa feldobott bűnözők vérdíjat tűztek ki a fejére. Mindenképpen el akarják hallgattatni, súlyos a fenyegetés 

– mondta a forrás, hozzátéve, elsősorban az a négy személy akar bosszút állni, akiket a zsaruk ki is hallgattak az ügyben. 

Ahogy a bennfentes kifejtette, az énekesnő elfogadta a rendőrség feltételeit, így megúszhatja a kábítószerrel való visszaélésért járó büntetést. Ennek az a menete, hogy előbb el kell ismernie a kábítószerezést, majd részt kell vennie megelőző-felvilágosító előadásokon, amellyel elkerülhető a büntetőeljárás. Az előadóművész egyik ismerőse mindemellett megemlítette, úgy tudja, már elkezdte az elterelési programot – ami legalább féléves –, mivel tisztában van azzal, ez az egyetlen módja annak, hogy elkerülje a büntetést.