Görög Zita: A mentőket hívva, pánikolva próbáltam segítséget kérni

2023.04.11. 20:08
Görög Zita Instagram-történetben írt róla, hogy testvére rosszul lett húsvéthétfőn, ezért a mentőket hívva, pánikolva próbált segítséget kérni Solymárnál, de süket fülekre talált. A mentősök végül hamar kiérkeztek a helyszínre, egy autós pedig fél üveg vízzel és néhány kedves szóval igyekezett támogatást nyújtani.

A modell közösségi oldalán fakadt ki az emberekre, akik nem akartak megállni segíteni neki és rossz állapotban lévő testvérének. Mint kiderült, az öccse rosszul lett húsvéthétfőn, ezért elindultak vele a főváros felé, ám az állapota nem tette lehetővé, hogy Solymárnál tovább jussanak.

Görög Zita ezután megpróbált segítséget kérni az arra járó autósoktól, ám megdöbbentő közöny fogadta kísérleteit.

Szeretnék köszönetet mondani annak a 25 autósnak, akik ma nem álltak meg, miközben a telefonon a mentőket hívva, pánikolva próbáltam segítséget kérni tőlük húsvéthétfőn este Solymáron

– írta Instagram-történetében Görög Zita, aki szerint valószínűleg a „kajasokk” miatt nem állhattak meg nekik.

De csak egy elfogadható válasz jutott az eszembe arra, miért is nem álltak meg legalább megkérdezni, mi a francért ugrálok eléjük. Hisz véget ért a böjt! Kajasokkot kaphattak a sonkától! Krisztus feltámadott! Alleluja! Még szerencse, hogy ezekért a bűnökért is az életét adta már

– tette hozzá.

A történet azért valamelyest boldog véget ért, hiszen a mentő gyorsan kiérkezett a helyszínre, öccse pedig már jobban van. Görög Zita végül köszönetet mondott a mentősöknek és a Honvédkórháznak a segítségért, valamint annak az egyetlen embernek, aki egy fél üveg vízzel és néhány kedves szóval támogatta őket.